Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A kritikus / kritikai olvasás területei 71. - A gumicsont - ronda ugyan, de hatékony terelés

A gumicsont olyan kommunikációs tartalom, amely begyűjti a célcsoport figyelmét, elterelve azt fontosabb, de takargatni kívánt történésekről. (MG)
- Vállalhatatlan tartalmától függetlenül Kövér László hirtelen buzizása csak egy trükk: üzenet a tábornak, gumicsont az erre érzékenyeknek, figyelemelterelés a kampányhajrá balhéiról a sajtónak - írja vendégcikkében Rényi Ádám.
Az alig több, mint egy héttel az EP-választások előtt egy ország fürdik Kövér László buzizásában. Buzizni kultúrember nem szokott, de hát nem ez az első dolog, amit kultúrember nem tesz, Kövér László meg igen. Hogy Kövér egyébként valóban súlyosan homofób-e, vagy szenvtelenül teljesíti a Fidesz kampányának rá rótt feladatát, az kérdés, de pillanatnyilag nem fontos kérdés.
Egyértelmű, hogy amit látunk, egyszerű szemfényvesztés. A melegek örökbefogadásával szembeni verbális ámokfutás, a pedofília és a homoszexualitás összemosása olyan ügy, amely miközben megszólíthat jobbszéli választókat, egyetlen mozdulattal veszi le a média napirendjéről a rezsim számára kellemetlen témákat. Pedig ilyenből azért akadt bőven az elmúlt napokban is Tiborcz István vagyonának összeírásától a budapesti sürgősségi betegellátás összeomlásáig. Erre kellett a házelnöki buzizás, majd Gulyás Gergely segédbuzizása - a buzizás a kampányban sajnos könyörtelenségében is bravúros eszköz.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról