Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

56 kg-t fogyott egy Wii-felhasználó -- könyvtárban is megtörténhet

Jó reklám a Nintendo-nak annak a 38 éves nőnek az esete, aki egy év alatt közel 60 kg-t veszített testsúlyából a cég játékgépének köszönhetően.
-- A Wii Fit egy olyan játékprogram, mely képernyő előtti interaktív sportolásra serkent. Nem érdemes a szabadtéri testmozgáshoz hasonlítani, sokkal inkább a tespedéssel szembeni inspiráló alternatívának. Például tájékoztató pult melletti álldogálás, üldögélés utáni öt-tíz perces szórakoztató felfrissülés eszközének. A Wii Fit akár aerobikra serkent, fittséget mér, bokszolási, bowlingozási, golfozási lehetőséget nyújt, egyensúlyt javít, és figyelmezteti az embert, ha már régen gyakorolt. Ezért lehet helye a könyvtári irodákban is. A felfrissülés után ugyanis jobban megy a munka. Talán egyszer eljön az idő, hogy pályázati pénzekből könyvtáregészségügyi célokra is megvásárolható lesz a monitort (televíziót) igénylő, (monitor nélkül) 50-60 ezer Ft-ot kóstáló konzol, s hozzá a Wii Fit program. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról