Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Használója szól a Halis jubileumi ünnepéről

Múlt heti számunkban írtunk link a Halis-könyvtár jubileumi rendezvényeiről. Így arról is, hogy a könyvtárban szerzőként könyvvel rendelkezők osztottak elismerést a kiemelkedő használóknak. Most az egyik ilyen szerző beszámolójából közlünk részletet. (MG)

Nemrégiben kerek évfordulót ünnepelt a könyvtár. Az alkalomra egy hétig tartó színes, változatos programsorozatot tervezett és valósított meg az intézmény, valamennyi dolgozója részvételével. Azok közé a szerencsés olvasók közé tartozom, akik aktív részesei lehettek az egyik délutáni rendezvénynek. ...
Az intézmény szakemberei úgy gondolták, az oklevelek átadására olyan könyvtári olvasókat kérnek fel, akik saját könyveikkel, alkotásaikkal is gazdagították a könyvállományt. Czupi Gyula igazgató úr engem is megkeresett, hiszen egy elbeszélés kötetem, és öt gyermekkönyvem található a könyvtár polcain. A felkérést örömmel vállaltam. ...
Olyan sokan fogadták el a meghívást, hogy könnyen lehetett volna torlódás, de nem volt. Erre is gondoltak a szervezők. A vendégeket kisebb csoportokra osztva vezették végig az intézményen, majd kedvesen az oklevél átadókhoz irányították. ...
Néhány gondolatot az olvasókról is szólnék. A délután folyamán találkoztam, és oklevelet adhattam át lelkes kisiskolásnak, aki egyelőre a gyermekkönyvtári részleg látogatója. Anyukájával jött, mindketten örültek az oklevélnek. Találkoztam édesanyával, aki három fiát kísérte. Két felső tagozatost, akik elsősorban ifjúsági regényeket, tudományos fantasztikus irodalmat olvasnak. Kisöccsük - másodikos lévén - még nem rendelkezik olvasójeggyel, de azt hiszem, nem kell sokáig várni a beiratkozására.

Hírforrás: KIT-összeállítás
2021. október 18.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=hasznaloja_szol_a_halis_jubileumi_unneperol
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról