Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Kapcsolattartás a fenntartóval - a média által közvetített képen keresztül

A kommunikáció tétjei: a fenntartók felé és/vagy egymással? címmel tartotta előadását Czupi Gyula (Halis István Városi Könyvtár) a vándorgyűlés CsMKE-Kávéházi szekciójában. Ennek 2. részét közöljük:
- Talán a vezetői pályázatom megítélésével kapcsolatos benyomásim jelzik leginkább azt, amit a fenntartóval való kapcsolattartásról gondolok.
Véleményem szerint azért tehetem még a dolgom, mert nem az egyes időszakok csoporttöbbségéhez igazodott a működésünk. Mindig a rendezettség képét nyújtottuk. Munkánkról, kezdeményezéseinkről folyamatosan tájékoztattuk a médiát. Ők szívesen és semlegesen, vagy pozitívan számoltak be rólunk. Kialakult a média segítségével - a döntéshozóban is - az a kép, hogy a kor színvonalán működő intézménye van a városnak.
A kapcsolatot tehát a fenntartóval ez a közvetített kép adja. A városlakó és a döntéshozó azonosan informált. Közös mindkét csoportban az összbenyomás. Ez ad olyan légkört, mely eddig a megmaradást, a megfelelő költségvetést biztosította. Az életünk pedig a munkánkról szólhat.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról