Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Kétszeres nyereség a mobil könyvespolcokon

Bál, koncert, felolvasás, pódiumprogram, miegymás a könyvtárban. Ezeket mind lehetővé teszik mozgatható könyvespolcok. A nagykanizsai könyvtár tervezésénél szempont volt, hogy a polcok elemeikre bonthatók legyenek és könnyen szét és össze lehessen szerelni őket. Ezért nem is polcokat, hanem függőleges elemeket: vég-elemeket és köztes elemeket (középső tartóelem), valamint vízszintes elemeket rendeltek. A polcra így összességében az ajánlati ár felét kellett költeni. Ebből bármikor újraépíthetik a könyvtárukat. Ha egy vagy két mezős polcokat állítanak belőle össze, akkor egy emelő (béka) segítségével mozgatni tudják. A 2001-ben átadott könyvtárépületben a 2003 évi könyvtáros vándorgyűlés kedvéért teljesen átrendezték a polcokat (képek: link , link , link ). A másodszori nyereség: maguk a rendezvények, melyek az erkölcsin túl anyagi bevételt is hozhatnak. (Czupi Gyula nyomán)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról