Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Mystery shopping, mint lehetőség. Vannak, akik megrendelik maguknak

Az elégedetlen ügyfelek ritkán jelzik negatív tapasztalataikat a vállalatoknak, ám környezetükben legalább öt embernek beszámolnak élményeikről. Az elpártoló vásárlók kétharmada a munkatársak közömbös hozzáállása miatt tesz feketelistára egyes cégeket. Érthető, hogy a társaságok már nálunk is jelentős összegeket áldoznak az 'álruhás' tesztelésre. A próbavásárlást végző és elemző vállalkozás a cég megbízásából elküld valakit a pékségbe, nagyáruházba, autókereskedésbe, hitelintézetbe, cipőboltba, vagy az illető telefonon, interneten bejelentkezik egy ügyfélszolgálathoz, felhív egy kékszámot, majd beszámol az élményeiről egy szakemberek által összeállított kérdőíven. Ez a próbavásárlás lényege. - F: okt. 30.
-- Idehaza pl. Takács Dániel végzett önként álruhás felmérést, ld.:
link , melyért azután kapott hideget és meleget is. Jó látni, hogy fiatal könyvtárosok között többen is választják kutatási témájuknak az ügyfélpanasz-kezelést, CRM-et, sőt, hazai könyvtári mystery shoppingból is készül felmérés. Ők úgy gondolják, hogy nem csak akkor érdemes jó szolgáltatást nyújtani, amikor látogató érkezik a könyvtárba. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról