Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

On-site masszázs a Neumann-házban

A KIT egyik februári számában esett szó az irodai masszázs magyarországi terjedéséről, az ingyenes bemutató masszázsról. A Neumann-ház kapott az alkalmon és elektronikus kérdőív kitöltésével -- amelyben olyan adatokra voltak kíváncsiak, hogy mit teszünk dolgozóink egészségének védelméért, közérzetük javításáért stb. -- élt a Personal Best Amerikai-Magyar Társaság által kínált szolgáltatással. A bemutató masszírozás az érdeklődő munkahelyén történik, hasonlóan, mint a megrendelt szolgáltatás. Egyeztetett időpontban két szakképzett, sport- és on-site masszázsban jártas hölgy segítségével mutatják be a kezeléseket. Egy fő masszírozása 15 percet vesz igénybe, és a bemutató alkalmával akár 18-20 főt is fogadnak! Igény szerint természetesen többet is. A Neumann-ház munkatársai meggyőződhettek a kezelés hatékonyságáról, és hogy az valóban munkahelyen, munkaidőben is kivitelezhető. A csaknem egész nap számítógép előtt dolgozó kollégák felüdülve, jóérzéssel, kellemesen bizsergő hát-, nyak-, váll- és kézizmokkal, mosolyogva jöttek ki a kezelésről. Egytől egyig elégedettek voltak, olyannyira, hogy fontolóra vettük az irodai masszírozás bevezetését. Mindeniknek ajánljuk! (részletek: link

Hírforrás: Bíró Szabolcs, Neumann-ház
2005. április 27.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=on-site_masszazs_a_neumann-hazban
Régebbi hírforrás(ok): Bíró Szabolcs, Neumann-ház
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról