Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Osztrák kolostorok marketingje -- az ügyfélért vannak

Klösterreich (azaz: kolostor-Ausztria) annak a prospektusnak a címe, mellyel kikapcsolódásra, szellemi--lelki feltöltődésre invitálják az embereket (interneten: link ). Lapjain végigveszi a kolostorok jellemzőit és kínálatát. (Örömmel találom benne Pannonhalmát is.) A legtanulságosabb azonban a címoldal. Mert mit is tehetnek egy kolostorokról szóló kiadvány elejére? Nos, egy 50 év körüli szőke hölgy portréját. Marketingül fogalmazva: a célcsoport (ön)imázsát. Ez olyan, mintha egy könyvtárakat ismertető reprezentatív kiadvány -- volt is ilyen a közelmúltban -- a valós és lehetséges használókat (is) mutatná. Jelezve, hogy ki is igazából a fontos. Hogy csak másban moshatják meg arculatukat. Éppenséggel ezt is elleshetjük a sógoroktól. Vagy a kolostoroktól.

Hírforrás: link , Mikulás Gábor
2007. augusztus 29.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=osztrak_kolostorok_marketingje_az_ugyfelert_vannak
Régebbi hírforrás(ok): link , Mikulás Gábor
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról