SzavazásSzámít-e a szavad a könyvtárban?
KIT hírlevél évfolyamok2024
|
Terjednek a gasztronómiai blogokötvözni a gasztronómiát, a recepteket és az online naplókat? Amerikában és Párizsban valami hasonlót valósítottak meg. 'A legtöbb levest általában februárban fogyasztjuk' -- állította Orangette, vagyis Molly Wizenberg, aki a gasztronómiai naplójában mindig az adott hónaphoz illő ételrecepteket jelentet meg. A 28 éves Seattleben élő gasztronómiai újságíró immár harmadik éve van jelen a világhálón is és hamarosan megjelenik a New York-i Simon & Schuster Kiadónál az Orangette: The Stories My Kitchen Tells Me című könyve is. A párizsi Clotilde Dusoulier szintén ugyanezen terület egyik jeles képviselője. Idén májusban az Egyesült Államokba utazik a Chocolate and Zucchini: Daily Adventures in a Parisian Kitchen nevű túrája keretében. A 27 éves nő rövid időn belül annyira sikeres lett, hogy már két kiadó, az amerikai Broadway Books és a brit Marion Boyars Publishers is megegyezett vele a könyve kiadásáról. - F: márc. 25.
Régebbi hírforrás(ok): link |
FeliratkozásA heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását. A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel. KIT - hírcsokrok
Néhány tematikus gyűjtemény a lapból
HírlevélrőlA hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest). A KIT tulajdonosa: GM Info Consulting Kft. |
impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról |